Uanset om man er arbejdsgiver eller arbejdstager er det vigtigt, at være opmærksom på den omfattende lovgivning og kollektive overenskomster, der regulerer området.

Advokatfirmaet Vogel & Gammelby tilbyder kompetent og specialiseret rådgivning omkring alle aspekter vedrørende ansættelses- og arbejdsret, og har betydelig erfaring med udarbejdelse af ansættelsesretlige kontrakter samt konfliktløsning og gennemførelse af retssager indenfor dette område.

Således gælder der fx en regler omkring udarbejdelse af kontrakter, optjening og afholdelse af ferie, opsigelsesvarsler, udformning af konkurrence- og kundeklausuler, oprettelse af tidsbegrænsede aftaler, betaling af kompensation for ulovlige opsigelser, regler om ligeløn og diskrimination, lønmodtageres retsstilling ved virksomhedsoverdragelser, med meget mere.

Hos Advokatfirmaet Vogel & Gammelby er vi specialister indenfor ansættelses- og arbejdsret og tilbyder derfor rådgivning indenfor alle afarter af ansættelses- og arbejdsret til både arbejdstagere og arbejdsgivere.

Såfremt du har behov for rådgivning vedr. ansættelsesretlige problemstillinger, er du velkommen til at kontakte en af vores advokater for en uforpligtende drøftelse om vores muligheder for at hjælpe!

For mere information om ansættelses- og arbejdsret kontakt:

Advokat Thomas Harder, th@advovest.dk
Advokat Birgit Østergaard Nielsen, boe@advovest.dk
Advokat Søren Dueholm, sd@advovest.dk